Ambassador's Cup

12. – 13. februar 2022

Efter COVID-19 tilstande vender Ambassador"s Cup stærkt tilbage i 2022

Lokationen er ændret, men dog stadig i Valby, Vi samarbejder i år med https://seidokan.dk/ – som er et Japansk Kulturcenter / kampsports klub

Der er god stemning med japansk udsmykning, og Peter Fogh fra Seidokan kommer muligvis og åbner baren på et tidspunkt hvor der er mulighed for at smage god japansk Sake

Vi ser frem til at se mange af jer i København d. 12. – 13. februar 2022.

Se invitation her:
http://www.kgok.dk/inv/ambcup22i.html

Københavns Go Klub, 12. oktober 2021
#2159

Go er en tankesport og stammer fra Kina og er formentlig verdens ældste brætspil, hvor reglerne ikke har forandret sig gennem 2000 år.

Her på Ringsted Go Klubs hjemmeside kan du finde information om klubben og Go generelt.

Spil Go i Ringsted Go Klub

Vi mødes lørdage kl. 14:30 - 18 på Cafe Vivalidi, Sct. Hansgade 18, 4100 Ringsted.

Læs mere om klubben under Klubben/Voksne, hvor du også finder link til at tilmelde dig de enkelte arrangementer.

Klubben dækker geografisk hele Midtsjælland, Vestsjælland og Sydsjælland og alle er velkomne uanset erfaring.

Er du under 16 år?

Vi har en ungdomsklub, som spiller torsdage kl. 16 - 18 på Dagmarskolen lokale 35 i Ringsted.

Du kan læse mere om klubben under Klubben/Børn og unge.

18. maj 2021

Covid-19 restriktioner

Fra fredag den 12. november 2021 er Ringsted Go Klub underlagt nye restriktioner i forhold til covid-19.

Fremover vil det igen kræve et gyldigt coronapas at deltage i klubbens aktiviteter på lørdage på Cafe Vivaldi.

Der er endnu ingen restriktioner for børn på torsdage på Dagmarskolen, men som udgangspunkt vil forholdsreglerne være de samme som gælder for undervisning i folkeskolen.

10. november 2021
#covid-19

Seneste nyheder

Ringsted Go Klub skifter domæne

Det har i gennem et års tid været Ringsted Go Klubs ønske at opgradere vores IT; dels for at kunne lave mere for vores medlemmer, og dels for bedre at kunne overholde GDPR-loven, og at kunne udveksle data internt i klubben og med DGF på en mere sikker måde.

Det meste af 2021 gik med at indhente tilbud og at finde ud af hvordan vil skulle have vores IT i fremtiden. Da vi endelig havde besluttet os, havde vi ikke råd til at gennemføre det, vi havde tænkt os. Derfor komme vi først igang nu.

Nu er vi kommet igang med arbejdet. Det betyder i først omgang, at vores hjemmeside i fremtiden kommer til at ligge på domænet www.rgok.dk i stedet for www.ringsted-go-klub.dk.

Hvis man går ind på forsiden af www.ringsted-go-klub.dk bliver man automatisk sendt videre til forsiden af www.rgok.dk, men det vil det meste af året ud stadig være muligt at komme ind på den gamle hjemmeside hvis man går ind via undersider. Den gamle server vil dog ikke længere blive holdt opdateret.

Alt andet vil i først omgang være som før, men der vil komme mere indformation efter hånden som flere ting bliver lavet om.

Spørgsmål kan rettes til webansvarlig@ringsted-go-klub.dk.

Bestyrelsen, 15. januar 2022
#2205

Ungdomsklubben er kommet igang med forårssæsonen

Årets første klubdag

Med noget forsinkelse fik vi endelig afholdt årets første klubdag hvor vi hyggede os og fik ryddet op.

Stillingen efter 77. træk

Nytårshilsen fra Ringsted Go Klub

Endnu et år er gået, og i Ringsted Go Klubs bestyrelse er vi glade for at det trods corona-pandemi og deraf følgende restriktioner er lykkedes os at samles så mange gange til klubdage på Cafe Vivaldi i løbet af året.

Som I allerede ved, var klubben flot repræsenteret ved DM i Go i Århus i efterårsferien, og det lykkedes endda at afslutte året med afholdelsen af de danske Ungdomsmesterskaber i Go i Ringsted lørdag den 4. december, en spændende og vellykket dag, hvor Ringsted Go Klubs ungdomshold deltog med hele seks debuterende spillere i alderen 5 – 11 år.

Vi har i bestyrelsen længe haft ønske om at få et bedre IT-system, så vi kan dele dokumenter og billeder. Et sted hvor hele foreningens dokumentation er samlet. Vi vil også gerne kunne tilbyde medlemmerne, især de unge, et sted hvor de har adgang til teorimateriale, information og opgaver.

Vi har været så heldige, at et medlem har doneret et stort beløb, der giver os mulighed for det. Det betyder, at vi i løbet af det nye år vil få en ny, forbedret hjemmeside.

Klubben har haft stor succes med at afholde en ny online-turnering: John Nielsen Online Grand Prix. Det tiltrækker flere go-spillere, som ikke er organiseret i klub. Vi fortsætter derfor turneringen i hvert fald frem til sommerferien.

Af kommende turneringer afholder Københavns Go Klub Ambassador’s Cup 12. – 13. februar. Det er en international turnering med handicap, hvilket plejer at være meget spændende. I påskeferien afholder Dansk Go Forbund de Nordiske mesterskaber i Sønderborg. Vores klub hjælper til med udstyr og planlægning.

I bededagsferien 13. – 15. maj afholder KGK Danmarksmesterskaberne 2022.

Vores ungdomshold har været en stor succes i efteråret, og vi fortsætter med at udvide klubben i det nye år. Vi planlægger at invitere de kommende skolebørn, omkring 5 – 7 år, til en introduktionsdag i maj.

18. juni plænlægger vi at afholde Ringsted KSPO 2022, og De danske Ungdomsmesterskaber i Go for U12/U16. Vi har også planlagt at deltage i "Sommersjov i Ringsted 2022", der er Ringsted Kommunes sommerferietilbud til kommunens skolebørn.

Til august starter vi et nyt ungdomshold op, så vi både har et begynderhold og et videregående hold.

Vi planlægger at medvirke ved brætspilsdagen på Ubby Bibliotek lørdag den 19. februar kl. 10 – 13 i skolernes vinterferie, ved brætspilsdagen på Ubby Bibliotek lørdag den 15. oktober kl.10 – 13 og ved brætspilsdagen på Ringsted Bibliotek i skolernes efterårsferie, som vil blive afholdt lørdag den 22. oktober.

Desuden håber vi, at medlemmer af RGK vil kunne deltage som instruktører i forbindelse med en tankesportsevent 17. eller 18. maj kl.12 – 19 på Frederiksberg Rådhus. Her er det tanken at præsentere de forskellige kort- og brætspil, som dyrkes af de forbund, som er medlemmer af paraplyorganisationen Danmarks Tankesports Forbund: kortspillene Bridge, L'hombre og Tarok, brikspillet Mahjong og brætspillene Skak, Backgammon, Go, Othello og Shogi.

Endelig håber vi, at medlemmer af Ringsted Go Klub vil kunne deltage som brætspilsinstruktører ved Ringsted Middelalderfestival 2022, som løber af stablen 26. – 28. august.

Formand Peter Michaelsen og Næstformand Henrik Falk, 5. januar 2022
#2202

De danske Ungdomsmesterskaber i go 2021

2021 blev afsluttet med afholdelsen af De danske Ungdomsmesterskaber i go i Ringsted

De danske Ungdomsmesterskaber i go for unge under henholdvis 12 og 16 år blev afgjort i Ringsted lørdag 4. december kl. 10 - 17, mens U20 mesterskabet blev afgjort i Aarhus tidligere på året i forbindelse med afholdelsen af Danmarksmesterskabet 2021

Ringsted Go Klubs ungdomshold deltog med hele seks debuterende spillere i alderen fra 5 år - 11 år.

Det blev en spændende og vellykket dag, hvor alle blev mere erfarne.

Turneringen blev afholdt som en 4 runders McMahon-turnering med en betænkningstid på 30 min og sudden death, hvor voksne kunne deltage uden for turnering. Se resultatet af hele turneringen

Vinderen af U12 blev Oliver kristensen (17 kyu) fra Københavns Go Klub

Vinderne af U12 blev
1 Oliver Kristensen (17 kyu) fra Københavns Go Klub
2 Edward Nymand (21 kyu) fra Ringsted Go Klub
3 Alfred Lucas (20 kyu) fra Ringsted Go Klub

Vinderen af U16 blev David Kristensen (8 kyu) fra Københavns Go Klub

Vinderne af U16 blev
1 David Kristensen (8 kyu) fra Københavns Go Klub
2 Oliver Kristensen (17 kyu) fra Københavns Go Klub
3 Edward Nymand (21 kyu) fra Ringsted Go Klub

I pauserne blev der spillet 13x13-lyngo med en betænkningstid på 6 min og fuldt handicap, hvilket også var en populært.

Henrik Falk og Nicolai Ryge, 1. januar 2022
#2201

Nytårsgo er aflyst

Vi har fået et brev fra Ringsted Kommune, hvor vi bliver bedt om at aflyse alle arrangementer frem til den 4. januar.

Derfor bliver vi nødt til at aflyse vores traditionelle nytårs-go lige som sidste år. Nytårs-go har ellers altid været en del af aktiviteterne i Ringsted Go Klub lige fra starten, og vi håber at det kan lade sig gøre at holde vores tradition i hævd til næste år, selv om det nu har været aflyst to år i træk.

Vi er på nuværende tidspunkt ikke klar over om vi i hvilket omfang vi kan gennemføre de forskellige aktiviteter mellem den 4. og 19. januar, men vi arbejder på at finde ud af det.

Nytårsgo

Vi afholder vores årlige nytårs-go hyggedag søndag den 2. januar 2022 på Cafe Vivaldi, Sct. Hansgade 18, 4100 Ringsted.

Dette arrangement er for alle medlemmer, også de unge, hvis de har en voksen eller familie med.

Fra kl. 14:30 – 18 spilles der go. Hvis du er familiemedlem, har du mulighed for at lære spillet nærmere at kende og prøve det.

Fra kl. 18 er der spisning og hygge for dem, som har lyst.

Bemærk, at al forplejning er på egen regning under hele arrangementet. Det er ikke muligt, at medbringe mad- og drikkevarer.

Der er god stemning med japansk udsmykning, og Peter Fogh fra Seidokan kommer muligvis og åbner baren på et tidspunkt hvor der er mulighed for at smage god japansk Sake

Vi ser frem til at se mange af jer i København d. 12. – 13. februar 2022.

Se invitation her:
http://www.kgok.dk/inv/ambcup22i.html

Københavns Go Klub, 12. oktober 2021
#2159